goteborg-fastighetslokaler.se: Hyr fastighetslokal i Göteborg

Hyr fastighetslokal i Göteborg

Hitta din nya fastighetslokaler i Göteborg

fastighetslokaler i Göteborg går åt som smör i solskenet då efterfrågan ständigt ökar. Här på goteborg-fastighetslokaler.se kan du få hjälp i jakten på ditt nya fastighetslokaler i Göteborg. I länkarna till höger kan du till exempel läsa om de olika stadsdelarna, för att lättare få en bild av var du vill att din nästa fastighetslokaler i Göteborg ska ligga. Lycka till!

Best of Brands stänger butiker på flera platser i Sverige

I slutet av augusti ansökte klädesbutikskedjan Best of Brands om företagsrekionstruktion. De övergår till e-handel i stället för fokus på fysiska butiker. Sex av åtta butiker stänger, idag har kedjan butiker på flera platser i Sverige, bland annat i Jönköping, Umeå, Göteborg, Stockholm och Malmö. Läs mer här!

   

Hugo Boss öppnar butik i Göteborg, Götaland.

Klädkedjan Hugo Boss öppnar upp en butik i Göteborg vilket blir den första i staden. Företaget Hufvudstaden har som målsättning att erbjuda lokaler för både butik-och kontorssyfte i Göteborg och Stockholm på de bästa platserna. Butiken öppnar upp i slutet av 2018. Här kan du läsa mer om öppningen!  

Svensk Tenn etablerar i nya lokaler i Länna

Med 2500 kvm lokalyta och en central placering i Länna industriområde kommer Svensk Tenn nu att etablera sig. Lokalen får ta del av en 9000 kvm stor lager/logistikbyggnad och som ger möjlighet för en snabb och effektiv distributionsväg till och från Stockholm. Svensk Tenn har endast en butik i Stockholm men det finns ett begränsat sortiment i butik Tinna i Göteborg. Läs vidare här

Oscar Properties säljer nu en fastighet i Göteborg och en i Stockholm

Företaget Oscar Properties fick tillfälle att sälja två fastigheter värda totalt ca 98 miljoner kronor i Göteborg och Stockholm. Vd för Oscar Properties, Oscar Engelbert, säger att de fick ett bra tillfälle att sälja till både bra pris och låg direktavkastning. Fastighet Grönland 18 är en hyresfastighet på Djurgården i Stockholm och fastighet Annedal 23:33 ligger på Nilssonsberg i Göteborg. Läs mer om Oscar Properties vinstförsäljning här!

Äntligen dags för nya kontor i Göteborg

För tio år sedan startades detaljplaner för omårdet Skeppsbron i Göteborg, Götaland, och nu är det äntligen dags för byggnationerna att börja. Planerna innefattar bland annat nya kontor i området, men även butiker, restauranger och privata bostäder.   Läs mer om kontoren i Göteborg, Götaland, på SVT!

Stortsatsning i Jönköping genom etablering av lager

Nu utvecklar Konradssons kakel AB sin närvaro i Jönköping genom att öppna ett Nordelager i området. Det nya lagret är upp till 5000 kvm stort med ytterliggare 1500 kvm markområde. Företaget har redan byggnades i Göteborg samt Stockholm. Den främsta anledningen till förväret av lagret i Jönköping är att den ger företaget störra kapacitet.   Läs mer om företagets nya lager här!

Avveckling av fastighet(er) i Göteborg och Götaland

Platzer har nu sålt av kontorsbyggnad strax utanför Göteborg. Den fastighet det rör sig om är en kontorsfastighet i Långedrag som är nästan 14.000 kvadratmeter stor. Prislappen är satt därefter - till en summa av 236 miljoner kronor. Bakgrunden till affären - som är en i raden av försäljningar från Platzer i Götaland - är att man vill avveckla områden som inte längre anses vara fokusområden. Läs mer om handeln av kontorsfastigheten i Göteborg på fastighetsnytt.se här.

Göteborg och Mölndal får nya butiker

En kort spårvagnsresa från Göteborg ligger Mölndal. En stadsdel (eller stad, för den som föredrar det) som växer så det knakar. Framförallt i Mölndal Centrum. Nu har man även lyckats teckna tre nya hyresgäster till projektet Mölndals Galleria. Förutom frisör och restaurang kommer även den danska butikskedjan Normal etablera sig i Gallerian. En aktion som går i linje med deras ambition att etablera sig på allvar i Sverige. Läs mer på fastighetsnytt.se här.

Bolaget riktar blickarna mot både Götaland och Svealand - Göteborg näst på tur?

Bolaget Unibail-Rodamco har de senaste åren investerat i stora projekt i Svealand - där man haft ögonen på Stockholm. Nu blickar även bolaget mot Götaland där man ser möjligheter i Göteborg och evenamangsstråket mellan Korsvägen och Ullevi.  Företaget har bland annat handelsytor nära Tele2-arena i Stockholm och öppnar nu upp för något liknande handelsområde i Göteborg. Läs hela texten på fastighetsvarlden.se här.

Agility hyr lager och industrilokal i Göteborg

Större fastighet som lämpar sig för lager och industri har nu funnit ny ägare i Göteborgområdet. Mer specifikt rör det sig om en logistikfastighet på cirka 20 000 kvadratmeter i industriområdet Arendal som hyrs ut av Hemfosa Fastigheter till den nya hyresgästen, nämligen Agility AB. Läs mer om avtalet på fastighetsnytt.se här.